PP logo

POUL PETERSEN

APWIN utility programmer.


APWIN utility programmerne er en samling databehandlingsprogrammer for Audio Precisions APWIN audio test software. Programmerne kan overføre data mellem APWIN audio test softwaren og Microsims PSpice kredsløbssimulatoren, så simulerede data kan bruges som reference eller som grænse for målinger, ligesom målte data kan overføres til PSpice og bruges som kredsløbsmodeller.

APWIN2PS er et APWIN program, der kan eksportere data fra APWIN til et format der kan læses af PSpice, så målte data kan bruges som model i simuleringer. APWIN2PS kan skrive data til disk eller kopiere dem til Windows Clipboard.
APWIN2PS brugsanvisning

PS2APWIN er et APWIN program, der kan læse AC, DC, Noise, Transient, Monte Carlo eller Worst Case data for op til 6 variable fra en .PRINT liste i en PSpice fil. Disse data kan importeres i APWIN, så simulerede data direkte kan bruges som reference eller som grænse for målinger
PS2APWIN brugsanvisning

APDEDIT er et APWIN program, der kan kopiere data mellem metre, kopiere maksimum eller minimum værdier mellem metre eller mellem flere sweeps i samme meter og det kan slette data fra metre eller slette "appended" eller "nested" sweep data fra metre. Hovedanvendelsen for APDEDIT er at redigere data, der er importeret fra PSpice med PS2APWIN.
APDEDIT brugsanvisning

NBW er et APWIN program, der beregner støjbåndbredden af alle amplitude versus frekvens data i APWINs metre. Dette er brugbart under kredsløbsudvikling, da man hurtigt kan verificere at den aktuelle støjbåndbredde er som forventet.
NBW brugsanvisning

Brugen af APWIN utility programmerne er underlagt betingelserne i Poul Petersens Software licens Aftale.

"Audio Precision", "APWIN", "System One" og "System Two" er varemærker tilhørende Audio Precision.
"PSpice" er et varemærke tilhørende OrCAD.

V Line
APWIN2PS
PS2APWIN
APDEDIT
NBW
Spacer

Poul Petersen, C/Faya 14, 35120 Arguineguín, Las Palmas, Spanien.
Tel/Fax: (+34) 928 152 807, Skype: poul.petersen.gc.
http://www.poulpetersen.dk, E-mail: pp@poulpetersen.dk
Copyright © Poul Petersen 1998 - 2015. Valid HTML 4.0!