PP logo

POUL PETERSEN

Elektronik design og prototype udvikling.


POUL PETERSEN - eller PP - er et mindre firma, der er specialiseret i avanceret elektronik design og udvikling - primært inden for den analoge del af pro-audio og studie-udstyr.
Tredive års vedvarende aktivitet inden for forskning og udvikling sætter mig i stand til stille en omfattende erfaring til rådighed, og dermed bistå med produktudvikling frem mod et praktisk og afbalanceret resultat.

Det mest effektive samarbejde opnås når jeg inddrages i projektet tidligt i udviklingsforløbet, eller endnu bedre, før projektet er endeligt specificeret.
På denne måde har begge parter mulighed for at udveksle viden og erfaring, fastlægge ønsker og krav til det færdige produkt og også beslutte, hvorvidt det endelige mål med udviklingen skal prioritere lavest pris, mindst størrelse, visuelt indtryk, kredsløb med diskrete komponenter, ingen global modkobling, produktions volumen - eller enhver anden parameter.

Produktudvikling kan baseres på en fuld eller delvis specifikation, eller jeg kan starte helt fra bunden, med henblik på at udvikle Deres ideer til en fungerende prototype, der kan danne grundlag for et færdigt produkt.
Før en ide resulterer i et færdigt produkt, skal man igennem en proces med flere trin - kredsløbsudvikling fulgt at kredsløbssimulering og afprøvning, mekanisk design, printoplæg, måske programmering af en indbygget mikrokontroller, prototype fremstilling og afprøvning, prototype evaluering, beskrivelse af procedure for produktion og afprøvning - bare for at nævne nogle.

Kredsløbsdesign understøttes af en Spice analog kredsløbssimulator og CAD PCB software på PCer, der også styrer en Audio Precision System Two audio analysator med tilbehør. Speciel software tillader mig at overføre data direkte mellem Spice kredsløbssimulatoren og Audio Precision audio analysatoren, så simulerede data kan bruges som reference for målinger eller målte data kan overføres til Spice som simuleringsmodeller for komplekse komponenter som f.eks. højttalere.
Et HP 54645D 2+16 kanal digitalt sampling oscilloskop med logik analysator og spektrum analysator, en Microchips PIC assembler og programmer, analoge oscilloskoper, strømforsyninger, voltmetre og tællere indgår også i instrumentparken,

De følgende eksempler illustrerer mine arbejdsområder :
Poul Petersen forside | Poul Petersen web indeks
V Line
Produkt udvikling
Printoplæg
Reparationer
V Line
Hi-Fi produkter
PA produkter
Indspille & studie udstyr
Programmer
Test & måle udstyr
Diverse
Spacer

Poul Petersen, C/Faya 14, 35120 Arguineguín, Las Palmas, Spanien.
Tel/Fax: (+34) 928 152 807, Skype: poul.petersen.gc.
http://www.poulpetersen.dk, E-mail: pp@poulpetersen.dk
Copyright © Poul Petersen 1998 - 2015. Valid HTML 4.0!